Home » 2015 » November » 8 » student travel agency
9:55 PM
student travel agency





#Student travel agency

Work and Travel je kultúrno-výmenný program určený pre študentov všetkých ročníkov VŠ a VOŠ. Ako študent máte jedinečnú príležitosť vycestovať do USA a legálne tam pracovať počas až 4 mesiacov. Ďalších 30 dní môžete v krajine zostať a cestovať.

Registrácia do programu na leto 2015 otvorená.

Podmienky účasti:

min. vek 18 rokov - max. 30 rokov (maximálny vek 30 rokov je platný len pre partnerskú agentúru CIEE a WISE, partnerská agentúra Intrax má stanovený maximálny vek 28 rokov a agentúra JANUS má stanovený maximálny vek 27 rokov)

študent denného štúdia VŠ alebo VOŠ (v čase žiadosti o víza, je potrebné mať úspešne ukončený minimálne 1.semester štúdia)**

možnosť stretnúť sa pred odjazdom s ďalšími študentmi, ktorí na Work and Travel cestujú

komplexný servis odovzdáme vám informácie potrebné pre pobyt, zaistíme výhodnú letenku. poistenie na storno, dopravu na letisko

možnosť cestovania po USA po ukončení práce až 30 dní

vybavenie formalít necháte na nás

organizujeme pre vás tzv predodletovej schôdzky. kde vás upozorníme na veci. ktoré treba pred odletom a po prílete do USA urobiť a zariadiť. budete mať možnosť sa opýtať na to. čo vás zaujíma a nie ste si istí.

Dĺžka pobytu:

Študenti väčšinou cestujú na 2 - 4 mesiace. Pracovať môžete už od 15.5.-15.9. 2015, dĺžka pobytu závisí na dĺžke pracovnej dohody so zamestnávateľom. Po vypršaní pracovného záväzku máte 30 dní na cestovanie po USA. Dĺžka pobytu v USA sa nesmie kryť so začiatkom študijného obdobia na vašej škole a každý študent sa musí do termínu začiatku študijného obdobia vrátiť späť do Českej alebo Slovenskej republiky (platí aj pre študentov posledných ročníkov).

Najskorší možný príchod do USA pred začiatkom práce uvedeným na formulári DS 2019 je stanovený partnerskými agentúrami. Do USA môžete pricestovať najskôr 14 dní pred začiatkom práce, ak je vaším garantom agentúra Intrax, 5 dní, ak je vaším garantom agentúra CIEE a alebo 10 dní, ak je vaším garantom partnerská agentúra JANUS či WISE.

Ubytovanie a strava:

Niektorí zamestnávatelia ponúkajú študentom taktiež ubytovanie, popr. môžu poradiť, kde si ubytovanie zaistiť. Ubytovanie poskytované zamestnávateľmi je väčšinou základné a jedná sa o zdieľané izby alebo spoločné priestory s viac študentmi (rovnaké alebo inej národnosti).

Väčšina zamestnávateľov zaisťuje študentom taktiež stravu, ktorú si študenti hradia. Ubytovanie nájdete tu:

* podmienkou je mať uhradenú zálohu za program

** nie je možné zúčastniť sa programu, ak v danom semestri študujete iba opakované predmety z predošlého štúdia



Views: 320 | Added by: b0ss_putuxyyj56 | Tags: travel, student, Agency | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar
Site menu
Log In
ADSENSE
ADSENSE
Site friends
Statistics

Total online: 62
Guests: 62
Users: 0